onsdag 20. juni 2012

Bolero/vestNå er det på tide med et nytt innlegg :)


Har endelig fått somla meg til å ta bilder av vesten jeg hekla for ei lita stønn sida. Så da tenkte jeg at det burde få en plass på bloggen også! :) Oppskrifta har jeg, som ofte, finni på Garnstudio, så det er bare klikke her som du også vil prøve deg. Jeg forlenga lengden rundt hele med 2-3cm, men ellers har jeg fulgt oppskrifta helt. Jeg hadde ingen levende modell å bruke, så da blei det spisestuestolen ;) 
Det gikk overraskende lett å hekle et plagg. Det var første gangen jeg prøvde meg på noe annet klesplagg enn lue, votter etc. Og det ga mersmak :) 

Blomstene på ryggen


Mønsteret rundt ellers, men en picot kant rundt til slutt


Fronten. Ved at jeg økte lengden hele veien litt gjorde
gjorde også at det blei mer i foldene foran, men det syns
jeg ikke gjorde noe :) 


Skjøten som er hekla sammen til slutt i nakken


Skjøten mellom fram og bakstykke, bak og under armen


Fikk du lyst til å prøve også?? :) Jeg bruker den i alle fall en del, og den går til det meste.

Jeg har jo fått øya opp for flere sider og grupper på Facebook, hvor mange med samme interesse deler mer enn gjerne oppskrifter og tips. Det er utrolig inspirerende! Og det er ufattelig mange talentfulle og ikke minst kreative mennesker der ute! Jeg har blitt proppa av inspirasjon til julegaver, så egentlig har jeg ikke noe annet å gjøre framover, hvis de skal bli ferdig i tide. Hehe :) Jeg vil ikke røpe så alt for mye, men det blir personlig, og både strykebrett, symaskin og heklenål blir tatt i bruk! :) Kanskje strikkepinnene blir blåst støv av også??! :)

Nå har jeg også fått, nesten, ferdig det litt større interiørprosjektet mitt. Hekla puff :D Jeg fant 2stk gamle dynetrekk, rev de opp i strimler og hekla med nål nr 10. Det merkes på tommelen, og jeg er glad det bare er montasjen igjen! DEN skal jeg begynne på nå :) Er litt spent på hvor mange dyner som må til.. For den blei på hele 55L.. Jeg er også litt spent på formen, for jeg hadde en liten tellefeil i begynnelsen som fulgte meg heeeele veien uten at jeg oppdaga det (!!!). Så da hadde jeg ikke noe lyst i det hele tatt å rekke opp alt sammen... Da veit jeg med meg sjøl at den ikke hadde blitt hekla på nytt!


See you later, alligators! :) 

4 kommentarer:

 1. Så fin vest!! Kjempe flott! Fikk lyst på en slik selv, så jeg må få se den på snart!! Puffen ble og kjempe fin, gleder meg til å se flere bilder av den;)

  Kunne tenkt meg en slik vest i rosatoner jeg. Hvilket garn brukte du, og hvor mye garn brukte du. Var det ikke vanskelig altså?

  SvarSlett
 2. Ja, skulle legge inn bilder av puffen i går, men var tomt for strøm på kameraet 0:)
  jeg brukte Delight, mix. Og tror den finnes i rosa/lilla toner også :-) tror det var 5 nøster jeg, men fikk nesten et helt til overs.. :-)

  SvarSlett
 3. Nydlige farger på vesten din!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, er de ikke fine? :) Falt helt for de med en gang! :) passer jo til omtrent alt! :)

   Slett