søndag 30. september 2012

På tide med en oppdatering

Da hadde visst resten av sommeren bare flydd avgårde, og høsten har for alvor satt inn! Nå er det bare 12 uker igjen til lille julaften! ;) Kanskje på tide å tenke på julegaver da..?! I alle fall hvis de skal lages først...

Selv om det har blitt lite med bloggoppdatering, så har ikke heklenåla støva ned av den grunn. Men så har det seg også sånn at det er jo et tiltak å få tatt bilder av alt også ;) Men nå har jeg fått hjelp av min kjære søster tatt bilder av de to siste prosjektene. Det nest siste kommer nå. Det var påtenkt som et ferieprosjekt, men blei ikke ferdig før for et par-tre uker siden. Pytt, sånn er det visst noen ganger! 

Jeg ville prøve meg på et litt større prosjekt nå, og til meg sjøl. Da falt jeg litt for denne jakka fra Drops. Jeg klarte jo så klart ikke  å holde meg helt til oppskrifta, og byttet garn og da også litt på fargene. Når jeg kom til stolpen ville jeg heller ha hemper enn knapper og knappehull. Så da blei det det ;) Ville heller ikke ha på lommer, og syns kanten på armene fortjente en runde med lilla de også!

Den tok sin tid, men var verdt det. Har ikke oversikt over hvor
mange nøster det blei tilsammen, men den er ganske tung.. ;) 

Takk til Silje som hjalp meg med å finne en fin fargesammensetning!

Søt detalj nede på kanten

Armene blei litt videre enn i oppskrifta også, men
det gjorde ingenting syns jeg.
Hva syns dere? :) Tar i mot både ris og ros! Det er noen småfeil her og der, men alt i alt ser den ikke så aller verst ut syns jeg!

I oppskrifta skal man bruke garnet Muskat, men jeg har brukt Cotton Light. Og gått ned en str på heklenåla og brukt 3,5mm. 

Neste prosjekt som er ferdig er en bursdagsgave, så den må dere vente litt til på... Men kan si at det er noe som er nyttig nå utover med kulda! Og selv om høsten er her, er det i dag et helt nydelig vær! :) Da får man nesten komme seg ut å få litt frisk luft :) En kaffekopp på terrassen eller rydde bil

3 kommentarer:

 1. Så fin jakke Gine! jeg er imponert over dine ferdigheter altså!! Fargene er supre; og jeg hjalp da ikke så mye til..?
  Uansett er det moro å se litt liv i bloggen din! Den har støvet ned litt den siste tiden,men nå er det bra;) ;) høsten er mer tida for å se til bloggen sin. Skal ikke si noe jeg, har da en genser jeg ikke har vist frem;)
  Vi må ta et håndarbeidstreff snart!!
  God søndagskveld;)

  SvarSlett
 2. Heisann og tusen takk for koselig kommentar hos meg :)

  Så herlig å finne bloggen din, du tryller jo med heklekroken. Flotte jakka og jeg likte den vesten lenger her nede kjempegodt også.

  De lyktene har jeg ennå ikke prøvd meg på, men jeg tror at det må testes snart! :) Herlig inspirasjon å finne her hos deg. Huff... julegaver.. Kommer alltid like brått på, thi-hi. Kanskje lykter kan bli noen suppleringer til årets julegaver. Kjekt med hjemmelagede gaver uansett!

  Nyt dagen! :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk til dere begge to! :) Det er jo så gøy, så da er det liksom ikke noe problem.. Stort sett i alle fall ;) hehe!

  Ja, disse julegavene. Jeg syns det blir en litt mer personlig touch på gaven hvis man legger til noe hjemmelaget! :)

  Silje; ja du har en genser å vise fram! gleder meg til å se den! :) :) Og enda et ja; vi må ta et treff! kanskje få med noen flere og? :)

  SvarSlett