tirsdag 6. mars 2012

Så var vi gang da...!

Velkommen!

Hvem skulle tro at jeg nå sitter her å skriver et innlegg på min egen blogg?! Aller minst jeg i alle fall..
Men "shit-au"! Jeg gir et forsøk :)

Her i mitt lille heklehjørne kommer jeg først og fremst til å blogge om hekling, og annet håndarbeid. Men, det vil nok og være innslag av litt annet.

Jeg lærte meg å hekle da jeg var liten jente, av farmor. Men det blei liksom ikke noe mer ut av det, før nå de siste årene. Tida til overs har vært litt varierende, så derfor har heklinga blitt tilsidesatt i perioder. Men har jeg tid, lyst og inspirasjon til å prøve ut litt forskjellig teknikker, oppskrifter og garn :)

For øyeblikket har jeg flere prosjekter på gang (noen som kjenner seg igjen??), men det største er et lappeteppet. Oppskrifta på rutene fant jeg for en tid tilbake (http://silja-devine.com/patterns/granny_norsk.pdf), men jeg har gjort noen små endringer ifht størrelse, garn og farger. Noen ganger følger jeg oppskriftene nesten slavisk, andre ganger bruker jeg de som en veiledning og prøver meg fram litt. Da blir det litt mer personlig :)

Her er mine blomsterruter :) Jeg har ikke fått montert alle lappene enda, og enda fler igjen å hekle, før det blir den størrelen jeg vil ha. Jeg tar en lapp her og der, så får vi se når jeg klarer å bli ferdig!

Nå får jeg ta noen minutter med heklenåla, før jeg begynner på middagen. Samboeren min har bursdag i dag, og har bestilt hjortebiff (på en tirsdag... ;), og siden det er tradisjon at bursdagsbarnet bestemmer middagen; Ja, så er det bare å mekke sammen en bedre tirsdagsmiddag! Ostekaka og vaffelrøra står alt i kjøleskapet, og bare godgjør seg til det kommer litt gjester etter middag.

Vel, det var mitt alle første blogginnlegg :) Legg gjerne igjen en kommentar. Har du noe ønsker om hva du vil lese om? Skriv det ned :) Ha en fortsatt fin ettermiddag!

4 kommentarer:

 1. Velkommen til Bloglandia, Gine :) Skal nok titte innom deg og se hva du driver med :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det må du gjerne gjøre! :)

   Slett
 2. endelig har du tatt steget! kjempe moro! jeg skal følge med deg og legge deg til i blogglista mi;) legg nå ut bilder av det du allerede har laget. halsen osv;)

  SvarSlett
 3. Ja.. Jeg har kanskje det ;) Egentlig syns jeg det er litt skummelt, men det kommer seg sikkert :)
  Skal få lagt ut bilder jeg, men litt av gangen. Porsjonere ut litt :p

  SvarSlett